Încă o performanţă remarcabilă reuşită de Simona Halep, graţie victoriilor de la Montreal! Ce a reuşit să facă liderul WTA este unic în lumea tenisului actual

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep este calificată în finala turneului Rogers Cup, de la Montreal, unde va juca în seara aceasta cu americanca Sloane Stephens.

Graţie victoriilor de la Montreal, Simona este prima jucătoare calificată la Turneul Campioanelor. Halep a adunat 6001 puncte în 2018 şi şi-a asigurat prezenţa la Singapore.

Numărul 1 WTA merge pentru a cincea oară consecutiv la Singapore, performanţă pe care niciuna dintre jucătoarele din circuitul actual nu a mai reuşit-o.

La prima prezenţă, în 2014, a obţinut marea victorie în faţa Serenei Williams (6-0, 6-2), pe care avea să o întâlnească şi în finală, acolo unde jucătoarea din SUA îşi lua revanşa şi cucerea trofeul (6-3, 6-0).

Turneul Campioanelor este programat în perioada 21-28 octombrie. Ediţia din 2018 este ultima care se desfăşoară la Singapore. Din 2019, turneul va fi găzduit de Shenzhen.

Meciul dintre Simona Halep şi Sloane Stephens este programat diseară, de la ora 20.30

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite