Încă un amical parafat pentru tricolori. Partida va avea loc pe 23 martie în ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Pintilii
Mihai Pintilii

Cu patru zile înaintea testului cu Spania, reprezentativa României va disputa, tot pe teren propriu, un alt meci de verificare.

Adversara echipei lui Anghel Iordănescu va fi Lituania. Federaţia Română de Fotbal a ajuns la un acord cu forul de la Vilnius pentru o partidă de pregătire ce se va disputa în ţară, pe 23 martie 2016. Locul şi ora de start a meciului vor fi comunicate ulterior.

Tot în luna martie, pe data de 27, şi tot pe teren propriu, ”tricolorii” vor întâlni campioana europeană en titre, Spania, într-un alt meci amical.

Din cele zece confruntări pe care România le are în palmares contra Lituaniei a reuşit să câştige nouă dintre acestea. Adversarii au şi ei un succes. Golaverajul all-time este 18-6 în favoarea ”tricolorilor”. Ultimul duel dintre cele două selecţionate datează din iunie 2009, când România s-a impus în deplasare cu scorul de 1-0, în preliminariile CM 2010.

Joi a fost anunţată data ultimului amical al naţionalei României înaintea Campionatului European. Pe 3 iunie 2016,  ”tricolorii” vor întâlni echipa Georgiei, în ţară, cu două zile înainte de plecarea în Franţa. Locul şi ora disputării vor fi anunţate ulterior.

   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite