16 zile până la CM 2014: Belgia şi-a „masacrat“ adversarul. Ce a făcut naţionala lui Bozovici cu Iranul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vladimir Bozovici
Vladimir Bozovici

Numărul partidelor amicale creşte cu cât se apropie turneul final. Luni, cinci naţionale calificate au fost în acţiune în partide de pregătire.

Belgia a obţinut cea mai mare victorie a serii, dar în condiţiile în care a avut parte de un adversar slab, Luxemburg. Trupa pregătită de Marc Wilmots a trecut cu 5-1 de Luxemburg, într-o partidă în care Romelu Lukaku a înscris de trei ori.

Într-un alt amical disputat la Sankt Petersburg, Rusia, cu Fabio Capello pe bancă, a trecut de Slovacia cu 1-0, singurul gol al meciului fiind înscris de Kerzakov (82).

În Austria, pe „Kufstein Arena“, Camerun a învins Macedonia prin golurile marcate de Webo (52) şi de Choupo-Moting (84).

La Sydney, Australia a fost condusă de Africa de Sud, după ce Patosi a deschis scorul (13), însă Tim Cahill (14) a restabilit egalitatea, iar întâlnirea s-a încheiat 1-1.

La Hartberg, în Austria, Iranul a terminat la egalitate cu Muntenegru, scor 0-0. Fostul rapidist, Vladimir Bozovici a jucat din minutul 59 pentru Muntenegru şi a preluat banderola de căpitan după intrarea sa pe teren. Fundaşul de 32 de ani e legitimat acum la Mordovia Saransk, în Rusia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite