UPDATE Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătăţii: Biroul MagiCamp a fost spart. Poliţia Capitalei: A fost deschisă o anchetă pentru furt calificat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biroul MagiCamp a fost spart, în noaptea de marţi spre miercuri, potrivit fostului ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu. Acesta a scris pe contul său de Facebook că nu ştie dacă a fost vizat el, asociaţia sau pur şi simplu nişte obiecte.

„Cei care au intrat au purtat mănuşi şi au forţat fereastra. Au furat doar jumătate din laptopurile din birou, nu s-au atins de banii care erau la vedere pe raft, de restul tehnicii de calcul sau de cheia de la maşina parcată în faţa blocului”, a scris Voiculescu.

Acesta face însă un apel la cei care au pătruns în birou şi îi roagă să aducă obiectele furate înapoi. 

„Dacă au fost pur şi simplu hoţi... şi dacă au vrut pur şi simplu să facă rost de bani... îi rugăm să le aducă înapoi astăzi. Dincolo de obiectele pe care ar putea primi câteva sute de euro, este munca de luni de zile a echipei care organizează taberele pentru copii cu afecţiuni grave şi toate celelalte proiecte MagiCAMP”, a mai scris fostul ministru.

Ancheta pentru furt calificat, în curs

Incidentul a fost confirmat de Poliţia Capitalei, care a anunţat că incidentul a fost sesizat prin 112 pe data de 4 octombrie. 

„A fost sesizat faptul că persoane necunoscute au pătruns în sediul unei asociaţii, situată pe raza sectorului 2, de unde au sustras mai multe laptop-uri. A fost efectuată cercetarea locului faptei şi investigaţii”, se arată într-un punct de vedere remis presei. 

În prezent, ancheta se derulează sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite