VIDEO Poliţiştii rutieri le recomandă oamenilor să se comporte precum câinii maidanezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia Rutieră a lansat o campanie de promovare a traversării regulamentare FOTO Captură politiarutiera.ro
Poliţia Rutieră a lansat o campanie de promovare a traversării regulamentare FOTO Captură politiarutiera.ro

Reprezentanţii Poliţiei Rutiere au lansat o campanie prin care promovează traversarea regulamentară într-un mod cu adevărat inedit: mai mulţi câini comunitari sunt filmaţi în timp ce traversează strada regulamentar, pe la trecerea de pietoni.

Videoclipul cu maidanezii care traversează regulamentar nu este regizat, câinii fiin surprinşi în ipostaze reale. Sloganul campaniei este "Dacă ei pot, toată lumea poate".

"Pentru responsabilizarea şi atenţionarea pietonilor cu privire la riscurile nerespectării regulilor de circulaţie, Next Advertising şi Poliţia Rutieră au lansat campania «Traversaţi prin locurile marcate». Spotul «Câinii» prezintă imagini cu maidanezi care traversează regulamentar, pe trecerea de pietoni", informează un comunicat al agenţiei de publicitate care a realizat gratuit spotul pentru Poliţie.

Cei de la Poliţia Rutieră au mai avut şi în trecut astfel de campanii inedite. De exemplu, într-o campanie precedentă, un cor tradiţional de bocitoare aştepta tinerii şoferi la ieşirea din club pentru a-i conduce simbolic pe ultimul drum. Aşadar, dacă petrecăreţii ar fi băut, s-ar fi gândit de două ori înainte să se urce la volan.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite