A fost închis dosarul în care soţul fostului ministru Boghicevici a fost bătut în campanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudia Boghicevici a fost ministrul Muncii FOTO arhivă Adevărul
Claudia Boghicevici a fost ministrul Muncii FOTO arhivă Adevărul

Deputatul Claudia Boghicevici doreşte să aduca unele clarificări legate de actul de violenţă asupra soţului ei, incident produs în ultima zi de campanie electorală (8 decembrie 2012).

Parlamentarul arădean spune că îşi exprimă satisfacţia că s-a dovedit faptul că acele perosoane, care l-au acuzat pe soţul ei că era sub influenţa băuturilor alcoolice, au minţit.

„În urma sesizării depuse la Poliţie (vineri, 4 ianuarie a fost ultima zi în care se putea închide cazul pentru a nu se ajunge în instanţă) şeful de campanie al domnului Ovidiu Marian, un anume Artur Constantin Ionescu, a recunoscut că l-a lovit pe soţul meu şi că acesta nu era băut. Cel care a comis actul de violenţă a susţinut în faţa poliţiştilor că l-a confundat pe soţul meu cu o altă persoana şi că regretă gestul. Declaraţia a fost făcută în faţa organelor de ordine şi există la dosar”, afirmă Claudia Boghicevici.

În urma gestului de a recunoaşte atât actul de violenţă, cât şi falsa afirmaţie că victima (Cătălin Boghicevici) consumase bauturi alcoolice, Catalin Boghicevici a decis să îşi retragă plângerea penală.

„Am spus şi atunci, după incident, că este regretabil că unii politicieni aşa înţeleg să facă politică, prin violenţă. Pe lângă suferinţa provocată soţului meu, acesta a mai şi fost acuzat că a băut, insinuându-se ideea că el e de fapt vinovat. Afirmaţii false, recunoscute de către făptuitor. Soţul meu şi-a retras plângerea pentru că am considerat că nu este cazul să mergem mai departe, să deschidem calea unui lung proces. Pentru noi este important că persoana şi-a recunoscut fapta”, a încheiat deputatul Boghicevici.
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite