VIDEO Ambasadorul britanic e plecat cu „Pluguşorul”!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambasadorul Marii Britanii, Martin Harris FOTO Adevărul
Ambasadorul Marii Britanii, Martin Harris FOTO Adevărul

Ambasadorul Marii Britanii, Martin Harris, le-a urat românilor „Sărbători Fericite” printr-un colind în limba română, postat ulterior pe YouTube.Tot astăzi, Harris a devenit primul diplomat străin din România cu cont oficial de Twitter.

Britanicul a ales „să umble cu pluguşorul” pe la români, purtând un tricou pe care scrie „Keep calm and restart Romania” (n.r. - „Fii calm şi reporneşte România”). Filmat lângă un brad împodobit, Harris a făcut o scurtă trecere în revistă a relaţiei româno-britanice şi a urat românilor toate cele bune de Sărbători.

„Vă doresc tututor un Crăciun Fericit în 2012. A fost un an foarte bun pentru relaţia cu România. (...) A fost un an minunat pentru Ambasadă. Am fost în Cluj, Iaşi, Bucovina, Craiova şi alte părţi ale ţării”, a transmis ambasadorul britanic românilor.

Apoi, oficialul a început să recite „Pluguşorul”.

Începând de astăzi, cei care vor să ia legătura cu ambasadorul britanic Martin Harris o pot face prin intermediul Twitter, unde oficialul tocmai şi-a deschis un cont, @HMAMartinHarris. Potrivit echipei de comunicare a ambasadei, el este primul diplomat străin din Romania care îşi deschide cont pe Twitter.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite