Topul celor mai buni angajatori din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Microsoft România, Procter & Gamble, Orange România, Bitdefender, KPMG România sunt consideraţi a fi cei mai buni angajatori din piaţa muncii, în opinia angajaţilor. Aşa arată un clasament făcut de site-ul de recrutare Bestjobs.eu.

Concret, Topul angajatorilor a fost realizat în baza a peste 50.000 de angajaţi ai companiilor care sunt cuprinse în baza de date. 

„Candidaţii au acum posibilitatea ca la completarea sau actualizarea CV-ului să evalueze experienţa de muncă din cadrul companiei, oferindu-i angajatorului o notă de la 1 la 5”, arată Hermina Man, PR manager Bestjobs.eu.

Potrivit acesteia, sunt mii de firme care au primit deja evaluări, acestea fiind vizibile pe profilele lor de companie de pe BestJobs. În acest moment  150 dintre companiile din cadrul site-ului au peste 100 de evaluări. 

În topul companiilor cu cele mai bune evaluări până în acest moment se numără Microsoft Romania, Procter&Gamble, Orange Romania, Oracle Romania, Bitdefender, KPMG Romania, ING Romania, Interbrands Marketing&Distribution, Vodafone Romania, Heineken Romania, Coca-Cola HBC Romania, Endava, Hewlett Packard Enterprise, Huawei, Ubisoft Romania.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite