Sute de oameni au alergat la Crosul Click! Sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crosul a fost organizat de revista Click! Sănătate
Crosul a fost organizat de revista Click! Sănătate

Duminică, 14 iunie, a avut loc cea de-a şaptea ediţie a crosului Click! Sănătate, în parcul Herăstrău din Bucureşti.

Distanţa stabilită pentru acest an a fost de aproximativ 7 km, în jurul lacului Herăstrău, care a fost parcursă de cei peste 300 de alergători de toate vârstele. 

Încă de la primele ore ale dimineţii, copii, părinţii şi bunicii au venit pregătiţi pentru alergare în ciuda vremii caniculare prognozate.

După ce s-au înscris la cele 6 categorii de vârstă, alergătorii au făcut încălzirea cu antrenorii de la Club Moving. La fel ca şi la ediţia trecută, cei mici au putut alerga alături de părinţi în cadrul Crosului Familiei.

Participanţii au fost premiaţi cu ceasuri de mână Obaku, vouchere de cumpărături Carrefour Băneasa, tablete Evolio, dar şi produse Sport Partner şi DHS şi cosmetice Yves Rocher.

Alături de bucureşteni au venit vedetele Prima Tv Anca Serea, Alexandru Constantin, Diana Bart, dar şi tenismena Andreea Mitu, iar atmosfera a fost întreţinută de cântăreaţa Adora (www.adoramusic.ro, www.facebook.com/Adora.Music.Official).

Sponsori: Doppelherz, Evolio,www.ora10.ro, www.urban-market.ro, Carrefour Băneasa, Sport Partner, Romprest, Aqua Carpatica, Yves Rocher.

Parteneri: PrimaTV, Primăria Municipiului Bucureşti, Federaţia Română de Atletism şi RoClubMaraton.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite