Articol publicitar

Reţete pentru un Crăciun în familie – o carte eveniment lansată de Adi Hădean şi Vintage Factory (P)

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reţete pentru un Crăciun în familie
– o carte eveniment lansată de Adi Hădean şi Vintage Factory
Reţete pentru un Crăciun în familie – o carte eveniment lansată de Adi Hădean şi Vintage Factory

Probabil cel mai râvnit cadou de Crăciun!Crăciunul înseamna apropiere de ceilalţi, compasiune, întelegere şi bucurie, înseamnă aducerea împreună a valorilor în care familia se naşte şi dăinuieşte.

Masa de Crăciun rămâne un moment special in trecerea fiecărui an, o clipă de odihnă prin care moştenirea acestor valori şi tradiţii este revitalizată. Deşi modul de viaţă, ritmul acesteia, s-a schimbat, îndemnându-ne către efemer şi comercial, păstrarea şi continuarea tradiţiilor reprezintă o necesitate pentru dobândirea unui echilibru sufletesc.

Despre o astfel de tradiţie este vorba în demersul meşterului artizan, despre crearea şi dobândirea de obiecte ce ies din obişnuit. O astfel de iniţiativă este întâlnită în proiectul desfăşurat de Atelierele Vintage Factory, un brand de manufactură autohton. Prin obiectele lucrate integral manual, având ca suport hârtia creată de mână, hârtie produsă după reţete medievale, dar şi cu împrumuturi contemporane, utilizând într-o mare măsură materii prime reciclabile, aceştia caută să promoveze identitatea culturală a României: Biserici fortificate din Transilvania, Claditi celebre din Bucuresti, etc . Un obiect lucrat de mână se expune în mod continu îmbunătăţirii, iar în acest fel Atelierele Vintage Factory  caută neîncetat perfecţiunea.

Vintage Factory

Promovarea identităţii culturale, a istoriei prin care aceasta s-a clădit articulează o comunicare plina de inedit împreună cu celelalte culturi europene, articulând astfel intentia Atelierelor Vintage Factory de a exporta aceste obiecte către piaţa europeană, de a împărtaşi frumuseţea României.

Vintage Factory 2

Frumosul pe care ţara noastră îl poartă se ilustrează în diverse tematici, iar o expresie plină de savoare şi tradiţie este cea oferită de cultura gastonomică românească. Cel mai recent proiect Vintage Factory vizează o astfel de exprimare prin cartea “Reţete pentru un Crăciun în familie”  scrisă de Adrian Hădean. Nu este o carte ca oricare alta, tipărită în serie, ci este una creată de mâna omului. Fiecare pagină este creată din hârtie manuală, facută cu grijă, iar coperţile sunt şi ele speciale, din lemn, lăcuite. Fiecare dintre cele 500 de exemplare sunt făcute cu dragoste şi atentie. Conţinutul cărtii este, de asemenea, pe măsură. Este constituit din reţetele de suflet ale lui Adrian Hădean, reţete de sărbători moştenite de la bunici şi părinţi. Aceasta carte va crea, prin felurile de mâncare oferite, aceea atmosferă de sărbători specific romanească.  Autorul acestei cărti a fost de accord să-şi împărtăşească reţetele aproape de sufletul lui pentru a-i ajuta pe cei din jurul său „ să-şi facă viata mai frumoasă, şi mai bună, (şi) mâncând mai bine.”
www.vintagefactory.ro
 

Vintage Factory 3
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite