Articol publicitar

„Ori de câte ori se arde un bec, reciclează-l şi câstigă garantat premii!“, în campania naţională a Asociaţiei Recolamp

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Recolamp, organizaţie non-profit, fondată în anul 2007 de către General Electric Hungary ZRT, Osram România SRL şi Philips România SRL, anunţă că 150 de magazine de echipamente electrice din întreaga ţară sunt partenere în campania  „Ori de câte ori se arde un bec, reciclează-l şi câştigă garantat premii!“.

Premiile se acordă în perioada 15.10.2016 - 31.12.2016 tuturor electricienilor şi meseriaşilor care predau deşeuri de becuri economice, becuri LED retrofit sau tuburi fluorescente în oricare din magazinele participante. 

Detaliile referitoare la campanie se găsesc pe www.campanieelectricieni.recolamp.ro.

“Este a doua ediţie a campaniei pentru electricieni, persoane fizice, pe care Asociaţia Recolamp o desfăşoară la nivel naţional. Dorim să informăm şi încurajăm profesioniştii, în a recicla sursele de lumină. Ne dorim ca aceştia să nu le mai arunce la gunoi, ci să le predea în centre de unde noi le putem ridica şi recicla în mod corect, protejând astfel mediul şi sănătatea populaţiei. Până la finalul anului avem un premii pe care le vom da primilor 430 de persoane care colectează şi predau în magazinele partenere deşeurile de surse de lumină. Astfel, pentru 200 de bucăţi lămpi, primii 300 de electricieni vor primi garantat o nivelă profesională magnetică, iar pentru 500 de bucăţi lămpi, avem pregătite 130 de şurubelniţe electrice de cea mai bună calitate”, afirmă Directorul de Marketing al Asociaţiei Recolamp, Roxana Şunică.

Campania naţională îşi propune să acopere toate oraşele cu populaţie de peste 20.000 de locuitori, menţinând punctele de colectare destinate segmentului profesional. Lista cu partenerii în campanie este disponiblă pe site şi în fiecare zi noi magazine sunt adăugate.  

Vestea bună a campaniei este legată de actualizarea stocului de premii. În ianuarie 2017, vom adăuga noi produse ce pot fi obţinute automat, la predarea numărului eligibil de deşeuri. Prim urmare, încurajăm electricienii să colecteze deşeurile de becuri şi neoane şi să le predea în magazinele partenere pentru a le transforma în premii. Campania va fi disponibilă până pe 30.06.2017”, a mai spus Roxana Şunică.

De asemenea, în continuare, orice instituţie de stat sau privată din România poate avea acces gratuit la sistemul de colectare gestionat de Recolamp, pentru a preda deşeurile de echipamente de iluminat generate din activitatea proprie, respectându-şi, totodată, şi obligaţiile legale de mediu ce îi revin. Mai multe informatii pot fi găsite pe site-ul Asociaţiei – www.recolamp.ro – sau la numărul de telefon 0800-888.666, care poate fi apelat gratuit pentru a solicita recipiente de colectare sau ridicarea deşeurilor.

Despre Recolamp

Recolamp este o organizaţie non-profit înfiinţată în septembrie 2007 şi licenţiată de către Ministerul Mediului. Membrii săi fondatori sunt: General Electric Hungary Kft., Osram România şi Philips România. Alături de aceştia, alţi 185 de producători români şi-au transferat responsabilitatea privind  gestiunea deşeurilor de echipamente de iluminat către asociaţie. În numele lor, Recolamp a construit o infrastructură naţională care asigură colectarea şi reciclarea în condiţii de siguranţă pentru mediu şi pentru sănătatea oamenilor a deşeurilor de corpuri de iluminat, becuri, LED-uri şi tuburi fluorescente arse. În octombrie 2015, organizaţia colabora cu peste 11.000 de generatori de deşeuri din întreaga ţară. Până în prezent, în cei 9 ani de activitate, Recolamp a colectat şi reciclat peste 3.150 de tone de echipamente de iluminat. www.recolamp.ro

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite