Nuntă... mare anunţată pe Facebook. Marius şi Maria s-au trezit cu 8.000 de invitaţi, dar au anulat evenimentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pagina de Facebook a unui eveniment a devenit foarte populară după ce administratorul acesteia a făcut-o publică. Este vorba despre presupusa nuntă a unor tineri din Giurgiu, Marius şi Maria. Cu aproape 8.000 de persoane au fost invitate, Maria a anulat evenimentul.

UPDATE După ce a văzut amploarea creată de nunta, Maria a anulat evenimentul de pe pagina de Facebook

Marius şi Maria ar urma să se căsătorească pe 27 august 2016, cel puţin asta reiese din informaţiile furnizate pe pagina de Facebook . Evenimentul a fost făcut public, astfel că aproape 8.000 de persoane au fost invitate, iar peste 2.500 au anunţat deja că ar participa.

Comentariile amuzante nu au întârziat pe apară, iar pe pagina evenimentului curg mesaje de genul: „Partikip”, „Eu as veni cu bicicleta, o spăl, ii iau claxon, pun niste fundite pe ea...ma bag si eu in coloana de nuntasi...frumos, corect” sau „Facem cheta pentru cadou, sau duce fiecare ce poate?”.

Peste 100.000 de participanţi la Ziua Izabellei

Aceasta nu este prima pagina de acest gen creată. În 2015, Izabella, o adolescentă din Constanţa, a creat o un eveniment pe Facebook pentru a anunţa petrecerea de ziua ei.

Pentru că nu a făcut evenimentul privat, peste 100.000 de persoane au anunţat vă merg la Ziua Izabellei.

Cu toate acestea, nu a venit nimeni, însă ea s-a plimbat cu un avion uşor deasupra litoralului Mării Negre. Cadoul a venit din partea Aeroportului Tuzla.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite