Iohannis: Toţi copiii au dreptul la o şansă egală pentru împlinirea visurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis celor peste 200 de copii care au vizitat miercuri, 1 Iunie, Palatul Cotroceni, că toţi au dreptul la o şansă egală pentru împlinirea visurilor, arată Agerpres.

Peste 200 de copii, majoritatea din centre de plasament, comunităţi şi familii marginalizate sau cu cerinţe educaţionale speciale, au fost invitaţii Adinistraţiei Prezidenţiale la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copiilor.

„Proiectul „România Educată”, destinat viitorului educaţiei, a pornit cu gândul la voi. Este important ca noi, adulţii, să nu uităm nicio clipă că voi, dragi copii, sunteţi viitorul. Toţi copiii au dreptul la o şansă egală pentru împlinirea visurilor. În viaţă trebuie să vă bucuraţi de fiecare ocazie şi să învăţaţi că orice barieră poate fi depăşită", le-a transmis şeful statului copiilor veniţi la Palatul Cotroceni, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Invitaţii speciali ai Preşedintelui au avut parte şi de un spectacol animat din partea actorilor Teatrului „Ion Creangă”.

Cei care au făcut posibilă întâlnirea copiilor cu preşedintele au fost Autoritatea Naţională pentru Drepturile Copiilor şi Adopţie, Asociaţia Touched România, Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilităţi şi Clubul de Educaţie Alternativa — Policy Center for Roma and Minorities.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite