HR Manager Avangate: Programatorii juniori vor un salariu de 800 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un domeniu în care angajatorii încă mai aleargă după candidaţi şi pentru angajarea cărora plusează cu diverse recompense peste salariile de aproape 1.000 de euro în primii ani de muncă, HR managerul companiei româneşti de software Avangate nu încurajează tinerii să studieze la Universitatea Politehnică doar pentru "un job obţinut mult mai uşor".

Specialistul în resurse umane susţine acest lucru deşi recunoaşte că efortul în Avangate este de a aduce oameni la discuţii pentru că mulţi dintre programatori sunt ţinuţi de alte companii în condiţii bune. 

"Avem nevoie mereu de oameni care să ne ajute să creştem cu 60% în fiecare an şi atunci este nevoie de oameni care să susţină creşterea rapidă a business-ului. Cred că IT-ul este o industrie care favorizează într-adevăr tinerii absolvenţi. Cred că în orice industrie poţi să ajungi să câştigi bine şi acest lucru este mult mai important pentru că, până la urmă, nu vrem să vedem oameni care se duc la Politehnică pentru că li se pare că o sa aibă un job mai uşor obţinut sau pentru că părinţii le-au spus că o sa aibă o viaţă mai uşoară", a declarat pentru wall-street.ro Mădălina Teodorescu, care conduce de cinci ani departamentul de resurse umane al Avangate, în care lucrează în prezent 130 de angajaţi în sediul din România şi 50 în Olanda, SUA şi Taiwan.

Citeşte pe wall-street.ro continuarea articolului 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite