Peste 4.000 de persoane s-au luptat pentru ocuparea unui nou post de inspector antifraudă. Rezultatele au fost publicate duminică pe site-ul Fiscului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 3.000 de locuri de muncă scoase la bătaie de FISC FOTO Adevărul
Peste 3.000 de locuri de muncă scoase la bătaie de FISC FOTO Adevărul

Peste 4.000 de persoane din toată ţara au venit sâmbătă în Capitală pentru a participa la concursul organizat de Fisc pentru ocuparea celor 3.000 de posturi de inspector antifraudă. Concursul a fost organizat în campusul Politehnicii, iar rezultatele au fost publicate deja pe site-ul ANAF. Cei care au trecut de proba scrisă, vor merge la un interviu, programat pentru săptămâna viitoare.

Candidaţii au avut de învăţat 34 de legi, dar şi regulamente şi norme de aplicare. Examenul a durat două ore, timp în care nimeni nu a fost prins încercând să copieze. Rezultatele au fost afişate duminică pe site-ul ANAF. Cei care au trecut de proba scrisă, vor merge la un interviu, programat pentru următoarea săptămână.

Cei aproape 3.000 de angajaţi ai direcţiei antifraudă vor primi atât uniforme de vară, cât şi de iarnă care vor semăna cu cele ale poliţiştilor. Pentru a deţine arme letale, aceştia vor fi obligaţi să treacă de testele medicale, psihologice şi practice. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite