Femeia care a câştigat 3,4 milioane de euro la Joker s-a prezentat la sediul Loteriei Române: „Vreau să îmi achit datoriile şi să-mi ajut familia”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câştigătoarea marelui premiu la Joker, al doilea premiu ca valoare din istoria acestui joc, s-a prezentat marţi la sediul Loteriei Române.

Posesoarea biletului noroc a obţinut un premiu de peste 15 milioane de lei. Totodată, ea a câştigat şi două câştiguri de categoria a II-a în valoare de 64.000 de lei fiecare. În total, femeia a obţinut peste 3,39 de milioane de euro.

Femeia, absolventă de studii superioare, are 35 de ani şi joacă în mod constant la Loto 6/49, încă de la începutul anilor 2000.

„Ne-a declarat că cele trei numere alese din intervalul 1-20 (11; 13; 16) le joacă de fiecare dată iar cele cinci numere din intervalul 1-45 (27; 31; 32; 37; 39) au fost extrase din bolul din agenţie”, se arată într-un comunicat de presă.

Câştigătoarea joacă de fiecare dată la aceeaşi agenţie. După ce vor fi achitate impozitele către stat, femeia va rămâne cu 11 milioane de lei, transmite Loteria Română.

loto
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite