Articol publicitar

Dacă îţi actualizezi CV-ul pe eJobs.ro poţi ajuta şi tu 3 tineri talentaţi să-şi continue studiile

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

În viaţă, pentru a reuşi, e nevoie de multă muncă, de determinare şi de puţin noroc. Nu, nu sunt citate dintr-o culegere motivaţională, ci reţeta care stă la baza unei cariere de succes. Numai că, vedeţi voi, din ecuaţie lipsesc uneori anumite componente şi atunci lupta devine mai anevoioasă.

Poveştile pe care vi le prezentăm astăzi nu sunt deloc fantastice, însă personajele lor sunt magice. Marius Brabete, Mălina Aciu şi Roberta Amalitii sunt 3 tineri talentaţi şi curajoşi pe care eJobs.ro şi-a propus să îi ajute să-şi continue drumul, să creadă şi să-şi urmeze visurile.

Marius Brabete are 13 ani, “colecţionează” medalii la informatică şi matematică şi plănuieşte să-şi scape familia de o viaţă plină de lipsuri materiale. „Îmi doresc să pot participa la cât mai multe concursuri de matematică şi informatică, atât în România cât şi pe plan internaţional. Sunt foarte fericit atunci când iau premii.”

image

Mălina Aciu este o tânără de 14 ani, ambiţioasă, talentată şi triplă campioană naţională la şah. „Şahul este pentru mine cel mai important lucru, deşi e adevărat că am luat premii în mai multe domenii. Învăţ bine pentru că eu cred în viitorul meu şi ştiu că doar astfel pot schimba ceva”, spune Mălina.

image

Iar Roberta Amalitii este o tânără pianistă de 18 ani, care a adunat nenumărate premii la concursuri importante dedicate micilor artişti cu ale sale ”poezii în sunete”. „Sunt cu adevărat fericită atunci când sunt eu cu pianul meu. Vreau să studiez mai departe, să îmi investesc timpul pentru a face performanţă în acest domeniu, pe care îl iubesc.”

image

Actualizează-ţi CV-ul şi eJobs donează 3 euro pentru educaţia celor 3 copii cu performanţe excepţionale!

Pentru fiecare CV actualizat în proporţie de 90%, până la data de 31 ianuarie, eJobs.ro donează 3 euro pentru a le oferi acestor copii un viitor mai bun. Marius Brabete, Mălina Aciu şi Roberta Amalitii vor beneficia de o câte o bursă de studii în valoare de 5.000 de euro pentru educaţia şi dezvoltarea lor.

Dacă vrei să-i susţii şi tu pe cei trei copii cu performanţe excepţionale, intră pe www.ejobs.ro/doneaza/ şi completează-ţi CV-ul!

Cum a pornit acest proiect?

„A fost odată ca niciodată un CV magic. Pe când era încă de-o şchioapă, îşi imagina cum va fi el când se va face mare. Ce pasiuni îl vor mâna şi ce talente nebănuite îşi va descoperi. Aşa începe povestea CV-ului magic care, cu ajutorul fiecăruia dintre noi, poate deveni mare şi poate ajuta la rândul său trei copii extraordinari să studieze, să facă performanţă şi să-şi continue drumul spre o carieră de succes”, spune Laura Chiculiţă, chief marketing officer eJobs. "Tinerii, chiar şi cei cu rezultate foarte bune, au nevoie de susţinere pentru a continua pe drumul performanţei. Scopul acestui program este de a-i ajuta şi motiva pe aceşti copii să-şi continue studiile". 

Despre eJobs

Lansată în 1999, eJobs este astăzi cea mai mare platformă de recrutare online din România, cu un număr de peste 3,3 milioane de profesionişti conectaţi la piaţa muncii şi aproape 30.000 de joburi active în orice moment. eJobs Group face parte din grupul media Ringier România, membru Ringier AG.

* eJobs va sponsoriza cei 3 copii cu câte 3 euro pentru fiecare CV completat în proporţie de 90%, în limita a 15.000 de euro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite