Un nou Consiliu de Administraţie la Institutul Cantacuzino. Directorul instituţiei este preşedintele CA-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instiutul Cantacuzino are un nou Consiliu de Administraţie, a anunţat, vineri, pe Facebook, ministrul Educaţiei, Adrian Curaj.Preşedintele CA-ului Institutului Cantacuzino a fost numit chiar directorul general al instituţiei, Eugen Adrian Ionel, arată News.ro

UPDATE: Diectorul general al Institutului Cantacuzino, Eugen Adrian Ionel, a devenit preşedintele Consiliului de Administrare al instituţiei. Consiliul de Administraţie îi mai are în componenţă pe Gheorghe Bala, reprezentant al ANCSI, Aurora Sălăgeanu, preşedintele al Consiliului ştiinţific al Institutului “Cantacuzino”, Sorin Luca, reprezentant al Ministerului Sănătăţii, Daniel-Mitruţ Farmache, reprezentant al Ministerului Muncii, Anda Baicus, de la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, Doina Azoicăi, de la UMF "Grigore T. Popa" Iaşi, Amanda  Rădulescu, de la UMF "Iuliu Haţieganu" Cluj-Napoca şi Carmen-Mihaela Ruxandari, de la societatea -Antibiotice SA Iaşi, toşi fiind numiţi pentru o perioadă de patru ani.

Ministrul Educaţiei subliniat că, după un an de derivă, Institutul Cantacuzino are acum o echipă de conducere care l-ar putea readuce la performanţă.

„Prin eforturile colegilor de la Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică şi Inovare, a fost numit un nou Consiliu de Administraţie la Institutul Cantacuzino! Unul dintre obiectivele mele ca ministru este repornirea activităţii Institutului Cantacuzino, dat fiind rolul strategic al acestuia. După aproape un an de derivă, există o echipă de conducere care va putea lua deciziile necesare pentru funcţionarea institutului şi readucerea lui la un nivel de înaltă performanţă. Mult succes!", a scris Ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, pe pagina sa de Facebook.

În octombrie 2014, Institutul Cantacuzino a fost trecut din coordonarea Ministerului Sănătăţii în cea a Ministerului Educaţiei.

Finanţarea Institutului Cantacuzino este asigurată din venituri proprii şi subvenţii acordate de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice.

Citeşte şi:

Institutul Cantacuzino: „Brânza de la Brădet şi carnea de pui nu sunt sursa îmbolnăvirii copiilor”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite