UPDATE Cod galben de vânt puternic în 8 judeţe. Avertizarea a fost prelungită pentru 5 judeţe până la ora 18:00

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis marţi o avertizare Cod galben de vânt pentru opt judeţe din ţară. Acesta este valabil până la ora 15:00.

UPDATE Meteorologii au prelungit, până la ora 18.00, avertizarea Cod galben de vânt puternic pentru judeţele Tulcea, Brăila, Buzău, Vrancea, Ialomiţa, în timp ce judeţul Hunedoara se află sub avertizare de ploi torenţiale şi furtuni.

Meteorologii au emis marţi avertizări Cod galben de vânt puternic pentru judeţele Tulcea, Buzău, Brăila, Ialomiţa, Vrancea, Iaşi, Vaslui şi Galaţi.

Pentru judeţul Tulcea, avertizarea Cod galben de tip nowcasting a intrat în vigoare la ora 7.00 şi este valabilă până la ora 12.00.

Pentru judeţele Buzău, Brăila, Ialomiţa, Vrancea, Iaşi, Vaslui şi Galaţi avertizările emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) au intrat în vigoare după ora 9.00 şi sunt valabile până la ora 15.00.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), în acest interval se vor semnala intensificări ale vântului cu viteze ce vor depăşi, la rafală, local, 55-65 de kilometri la oră.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite