Cod galben de vânt în Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cod galben de vânt în Moldova
Cod galben de vânt în Moldova

Meteorologii au emis miercuri după-amiază un cod galben de vânt valabil până la ora 19.00, în mai multe judeţe din Moldova.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis miercuri o avertizare de cod galben de vânt puternic, valabil între orele 15.00 şi 19.00, în mai multe judeţe din regiunea Moldovei.

Avertizarea nu a mai fost prelungită de ANM.

Astfel, local în judeţele Suceava, Vaslui, Botoşani, Iaşi şi jumătatea de est a judeţului Neamţ, inclusiv în municipiul Roman, se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge şi depăşi la rafală viteze de 60 km/h, izolat 80 km/h, potrivit ANM.

România s-a aflat, de marţi dimineaţă şi până miercuri dimineaţă, sub informare de ploi, vânt şi răcire accentuată a vremii. De asemenea, specialiştii au emis mai multe avertizări de Cod galben de furtuni.

Cum va fi vremea până pe 5 octombrie

Specialiştii au emis prognoza meteo valabilă până pe 5 octombrie potrivit căreia, în următoarea săptămână vom avea parte de o vreme cu tempertauri scăzute şi însoţite de ploi şi vânt. În cea de-a doua săptămână, vremea se mai încălzeşte, iar şasenele de precipitaţii sunt scăzute.

Mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni: vremea se răceşte considerabil, dar începutul lui octombrie aduce şi temperaturi de 20 de grade

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru perioada 22 septembrie – 5 octombrie potrivit căreia în următoarele zile vremea se va răci în toată ţara. Veştile bune sunt că octombrie vine cu vreme ceva mai caldă. De asemenea, specialiştii au anunţat că frigul va fi însoţit de ploi slabe.

Prognoza meteo pentru această toamnă. Cum va fi vremea până în luna noiembrie

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă că în această toamnă vom avea parte de temperaturi ridicate în luna septembrie, dar şi în prima jumătate a lunii octombrie, însă apoi valorile termice se vor încadra în jurul celor normale ale perioadei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite