Bursa locurilor de muncă: Peste 200 de oferte pentru şomeri, în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Politehnica din Bucuresti organizeză vineri cea de a doua ediţie a Bursei locurilor de muncă FORMING. Evenimentul se desfăşoară la Sala Palatului din Bucureşti, cu începere de la ora 10:00 şi se adresează tuturor şomerilor şi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

Companiile prezente la cea de-a II-a ediţie a Bursei locurilor de muncă FORMING, sunt companii cu importante planuri de recrutare, oferind posibilitatea de angajare atât persoanelor cu experienţă, dar şi şomerilor de lungă durată fără studii superioare.

Vor participa, cu standuri proprii, un număr de peste 30 de companii ce oferă un număr total de peste 200 de locuri de muncă în diverse domenii, atât pentru cei cu studii medii cât şi superioare.

Proiectul „Inserţie activă pe piaţa muncii prin FORMare profesională inovativă în domeniul INGineriei –
FORMING”, este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 prin contractul de finanţare POSDRU/125/5.1/S/134003.

Obiectivul general al proiectului este îmbunătăţirea capacităţii de ocupare a 1.000 de şomeri şi persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, prin furnizarea de servicii integrate şi inovative de consiliere, mediere şi formare profesională personalizată în domeniul ingineriei.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite