Cum sunt asupriţi angajaţii în companiile din România. Ce mai inventează şefii şi patronii pentru a-şi penaliza subordonaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vremurile de criza se rasfrang negativ asupra multor companii, iar acestea, la randul lor, isi transmit nemulturile catre proprii angajati. Nemultumiri care s-au inmultit in ultimul timp si care, in plus, au forme diverse ce merg chiar pana la exploatare masiva.

Unii angajati spun ca astfel de forme de tratament incorect existau si inainte de criza, dar organele abilitate pentru protejarea fortei de munca, sindicate si alte asociatii, par sa doarma in tara noastra. Intentionat sau nu.

Comportament incorect si ilegal

Econtext va prezinta un top al masurilor aberante luate de companii in ultimii ani de criza, masuri cu impact direct asupra angajatilor. Aceste masuri provin din emailurile transmise redactiei de catre angajatii acestora, iar pentru protectia lor nu vom insera numele companiilor.

Totusi, vom preciza in ce domenii sunt frecvente aceste ‘masuri’. Astfel, domeniile in care au aparut preponderent astfel de decizii incorecte sunt: transporturi, asigurari, consultanta financiara, vanzari.

Speram ca acest articol sa fie un semnal de alarma atat pentru organele abilitate, cat si pentru companiile in cauza, pentru a pune capat acestor comportamente.

Citiţi pe econtext.ro despre masurile ilegale, instituite de unele companii din Romania

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite