Alegeţi Oxford, Cambridge şi Londra pentru educaţie de cea mai înaltă clasă! Şcoli de vară în străinătate cu Mirunette International Education

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai buni aleg să studieze la cele mai bune universităţi din lume: Oxford, Cambridge sau Londra. De ce să nu le oferiţi această şansă şi copiilor dumneavoastră?

De ce sa alegeti Oxford, Cambridge sau Londra?  Aprofundarea limbii engleze  - "unde, daca nu in Marea Britanie, locul unde este vorbita nativ? Metodele britanice sunt recunoscute prin excelenta la nivel international, motiv pentru care o astfel de tabara este o alternativa ideala la sistemul de invatamant romanesc", afirma Daniela Pavoni, Director Mirunette International Education.

Cursurile sunt stimulante si variate, profesorii, folosind tehnici moderne de predare, pun accent pe comunicare si fluenta. Programa este creata pentru a facilita asimilarea informatiilor in mod interactiv, se axeaza pe abilitatile de vorbire si ascultare ale participantilor, proiecte de grup, strans legate de programul de activitati.

De ce sunt de preferat taberele in strainatate si nu cele in Romania?

Intr-o tabara educationala internationala copiii interactioneaza intr-un mediu multinational si socio-cultural complex. Astfel, se pot lega prietenii cu tineri din lumea intreaga: francezi, germani, spanioli, italieni, turci, greci, rusi, polonezi, croati, chinezi, vietnamezi, japonezi, sud-africani, brazilieni, argentinieni, etc, reusind sa cunosti putin din diversitatea lor culturala, exersand in acest mod limba engleza, punand poate si bazele pentru o noua limba straina, cine stie?!

image

Vizitele, activitatile sportive, culturale, distractive: disco, karaoke, seara talentelor, seara internationala, jocurile in echipa, reprezinta si ele momente unice pentru cei ce aleg taberele educationale in strainatate, alaturi de excursiile educative la obiective de interes turistic, precum : Stonehendge, British Museum, London Eye, Bodleian Library, Christ Church College, s.a.

"Tariful unei astfel de tabere educationale internationale acopera cursurile (min 3ore/zi), cazarea, masa, activitatile recreative, excursii si vizitarea obiectivelor turistice importante, insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza", ne spune Daniela Pavoni.

Alte destinatii educationale de top in Marea Britanie:

image

1. Tabara de limba engleza la Southbank - London (16-30 de ani)

Southbank University este situata chiar in centrul orasului, langa London Eye (Roata Mileniului), la doar 7 minute de statia Oxford Circus, foarte aproape de cele mai faimoase obiective turistice, incluzand Big Ben si Parlamentul. Aici este locul ideal pentru adolescentii care sunt gata sa exploreze orasul in excursii zilnice. In timpul verii se organizeaza in aceasta universitate tabere internationale de limba engleza, cu un program variat si o masiva participare internationala. Cu acces la salile de sport si la Student Union (inclusiv discoteca studenteasca), cursantii vor avea ocazia sa experimenteze viata studenteasca intr-o universitate londoneza, participand activ la viata culturala.

2. Tabara de limba engleza Wycliffe College (8 - 16 ani)

Wycliffe College este localizat in Gloucestershire, la 5 minute de oraselul Stonehouse - oras cochet cu stradute presarate cu magazine de suveniruri, restaurante si cafenele. Colegiul se afla la o distanta de 2 ore de Londra, la 50 mile de Stratford-upon-Avon, locul natal al lui Shakespeare si la 40 mile de Bath, renumit pentru baile romane. Wycliffe College a fost fondat in 1882, imbina modernul cu traditionalul si cuprinde facilitati excelente pentru studiu si recreere: sali de clasa spatioase, dotate cu echipament audio si interactive whiteboards, sali de teatru si disco, atelier pentru artizanat, terenuri de tenis, fotbal, volei, piscina acoperita, etc. Departamentul de Educatie si Universitatea Durham au declarat Colegiul Wycliffe in top 7 UK pentru rezultatele deosebite la GCSE si A level.

image

Cristina Truta (foto), profesor de limba engleza care a insotit unul dintre grupurile Mirunette in vara 2010, foarte incantata de taberele internationale, declara urmatoarele : "Am avut placerea sa colaborez cu Mirunette in calitate de profesor organizator de tabara in cadrul scolii mele. Am beneficiat de cosultanta, sfaturi, suport in a oferi informatii elocvente parintilor si copiilor. Am fost super sprijiniti in a aduna documente, bagaje, indicatii de drum sau transport, pana in cele mai mici detalii, pe tot parcursul pregatirii premergatoare plecarii.. Am avut de asemenea acces la personalul Mirunette la orice ora pe parcursul sederii noastre in Anglia, ca un fel de "back up" pentru ceva nepotrivit sau neasteptat care ni se putea intampla."

image

Iata si un feedback al parintilor si copiilor care au ales taberele educationale internationale in Londra sau Oxford:

„Tabara in Anglia mi s-a parut superba! Totul a fost perfect doar ca...timpul a trecut mult prea repede si inainte sa ne dam seama a trebuit sa ne intoarcen acasa. Sper ca si la anul sa mai merg intr-o asemenea tabara!" BEST CAMP EVER!! (Irina Diana Borotea, 13 ani)

„A fost o vacanta minunata, de neuitat. Organizarea a fost perfecta, excursiile interesante si educative, cazarea minunata, activity leaderii foarte prietenosi, iar restul copiilor, cei mai de treaba copii din lume. Daca in viitor se va mai organiza o astfel de tabara ii voi ruga imediat pe parintii mei sa ma lase sa mai merg inca o data." (Eric Postolache, 12 ani)

La finalul fiecarei tabere, intrebarea "De ce trebuie sa plecam acasa?" - se regaseste pe buzele multor participanti. Aflati si dumneavoastra de ce, contactand Mirunette International Education.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite