180.000 de carduri de sănătate s-au întors la Casa de Asigurări Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
180.000 de carduri au fost returnate la CASMB FOTO Adevărul
180.000 de carduri au fost returnate la CASMB FOTO Adevărul

Aproape 180.000 de carduri de sănătate care nu au fost distribuite prin intermediul Poştei Române s-au întors la Casa de Asigurări a Municipiului Bucureşti (CASMB).

Potrivit Agerpres, instituţia a deschis o platformă informatică prin intermediul căreia fiecare asigurat poate să verifice dacă are tipărit cardul de sănătate şi dacă el se regăseşte pe stocul CASMB şi nu a fost ridicat de medicul de familie pe lista căruia se află.

„La nivelul Municipiului Bucureşti s-au returnat 176.000 de carduri la Casă. Noi am finalizat procesul de identificare a cardurilor returnate, am deschis o platformă online prin care orice asigurat poate să verifice dacă are cardul tipărit şi dacă cardul se află la CASMB. De asemenea, tot pe site-ul CASMB sunt publicate două tipuri de solicitări: una pentru cei care doresc să ridice cardul de la casă şi alta pentru cei care doresc să primească cardul prin poştă. Am făcut toate demersurile legale şi pentru cei care deja ne-au scris că vor să le ridice de la casă am sortat cardurile. Primele 200-300 deja le-am şi distribuit”, a declarat Gheorghe Iana, citat de Agerpres.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite