USR a strâns semnăturile necesare pentru depunerea listelor. Nicuşor Dan: Pentru siguranţă, vă rog să mai strângem încă 20.000

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Eduard Enea
FOTO Eduard Enea

Liderul USR, Nicuşor Dan, a anunţat că formaţiunea sa a strâns necesarul de 200.000 de semntăruri pentru a-şi depune listele pentru alegerile parlamentare. Însă, acesta le cere susţinătorilor săi să mai strângă 20.000 de semnături drept rezervă, pentru a nu avea probleme pe ultima sută de metri.

„În această dupa-amiază am ajuns la 200.000 de semnături în sediu. Mulţumesc tuturor celor care au semnat şi mai ales tuturor celor care au strâns semnături pentru noi.

Pentru siguranţa, va rog să mai strângem înca 20.000, pentru a evita orice risc la Biroul Electoral Central. Vă rog să continuăm să strângem până miercuri, iar toate semnăturile pe care le-aţi strâns sau le veţi strânge să fie trimise miercuri ca să ne ajungă joi. Vineri le vom depune la Biroul Electoral Central”, a scris pe Facebook Nicuşor Dan. 

De asemenea, liderul USR vine şi cu o promisiune. „Vă promitem că ne vom lupta în Parlament ca niciodată să nu mai fie nevoie de sute de mii de semnături pentru candidaturi. Chiar dacă, prin dumneavoastră, am reuşit să strângem semnăturile de data asta, ne vom lupta ca accesul cetăţenilor la viaţa publică să nu mai fie îngrădit prin astfel de măsuri“, a mai spus NIcuşor Dan. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite