USR, despre OUG pe legile justiţiei: Vor să pună mâna pe absolut tot ce înseamnă justiţie în această ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură
FOTO Captură

Uniunea Salvaţi România (USR) a criticat marţi seara ordonanţa de urgenţă care modifică Legile Justiţiei adoptată de Guvern, spunând că PSD-ALDE doresc să „pună mâna pe absolut tot ce înseamnă justiţie în această ţară”.

„Astăzi este o zi neagră pentru justiţia din România. PSD-ALDE şi Tudorel Toader au reuşit să dea o OUG prin care acaparează Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Parchetul General, DNA, DIICOT. Vor să pună mâna pe absolut tot ce înseamnă justiţie în această ţară.

Ce se va întâmpla zilele următoare? Vom vedea cum vor apărea oameni croiţi de PSD pe tiparele noilor legi pentru funcţii în toate aceste instituţii”, se arată într-o postare pe contul de Facebook a USR.

Totodată, Stelian Ion, deputat USR, a declarat că această ordonanţă nu a fost anunţată şi că „aruncă în aer Justiţia.

„Această ordonanţă de urgenţă nu a fost absolut deloc discutată, nu a fost anunţată. Pur şi simplu este o ordonanţă de urgenţă care aruncă în aer Justiţia, dincolo de răul făcut deja de către Parlament prin modificările aduse legilor Justiţiei. Astăzi se fac noi şi noi modificări absolut nocive”, a precizat Stelian Ion.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite