Un deputat PSD îi ia apărarea primarului din Timiş care i-a cerut lui Dragnea să plece de la „conducerea partidului şi a ţării“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Adrian Pau i-a luat apărarea lui Sabin Bociu, primar social-democrat al comunei Jebel care i-a cerut lui Liviu Dragnea „să plece de la conducerea partidului şi a ţării“.

„De ce-l acuzăm pe Sabin Bociu??? „Îl cunosc pe Sabin Bociu de multă vreme, iar datorită acestui lucru îmi permit să nu pun la îndoială calităţile pe care le are. Cu atât mai mult principiile sale şi faptul că mereu spune ce gândeşte. Sabin Bociu este unul dintre cei mai vechi şi performanţi primari pe care PSD Timiş îi are. Faptul că afirmă răspicat, aşa cum ne-a obişnuit, ceea ce crede nu este o supriză şi nici un lucru rău. Este dovada clară că suntem membrii unui partid viu, în care democraţia încă are loc. Atacurile unor colegi la adresa unui primar care este un stâlp al acestui partid nu fac bine, ele dovedesc slăbiciuni de care trebuie să ne debarasăm“, a scris Adrian Pau, deputat PSD de Timiş, într-un mesaj pe contul personal de Facebook.  

„Sunt membru al Partidului Social-Democrat de 20 de ani, cred în valorile stângii, dar nu mă alătur grupului de sinucigaşi politici şi dezavuez deciziile CExN! Trăiesc cu speranţa că sunt mulţi colegi ce gândesc la fel ca mine şi că PSD va realiza că Liviu Dragnea trebuie să plece de la conducerea partidului şi a ţării, iar PSD, în plenitudinea sa, să se apropie din nou de idealurile românilor”“, a scris primarul PSD pe Facebook.

Ulterior, Bociu a fost atacat de alţi membriai săi pentru criticarea lui Liviu Dragnea. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite