Udrea şi-a lăsat cartela de deputat la Parlament, după ce a părăsit sala de plen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea FOTO Marian Iliescu
Elena Udrea FOTO Marian Iliescu

Elena Udrea şi-a lăsat cartela de deputat necesară votului electronic în aparatul din sala de plen, în momentul la care a ieşit din Parlament, ea luându-şi rămas bun de la o serie de colegi după ce şi-a susţinut discursul împotriva noii solicitări de urmărire penală şi arestare preventivă.

Elena Udrea a ajuns în sala de plen înainte de debutul şedinţei, fiind ocazional salutată de colegii deputaţi.

Deputatul şi-a pregătit discursul, care era deja tehnoredactat, realizând o serie de corecturi asupra documentului. În acest timp, mai mulţi parlamentari s-au oprit în dreptul băncii sale de deputat pentru a o saluta. Printre aceştia s-au numărat Gheorghe Ialomiţianu, Dragoş Gunia şi Clemen Negruţ, care s-a aşezat lângă ea.

Deputatul şi-a exercitat votul asupra programului şi ordinii de zi a şedinţei de luni.

După ce şi-a susţinut poziţia de la tribuna de plen a Camerei Deputaţilor, înainte de a pleca din sală, Udrea a fost pupată pe obraz de un coleg de la PMP.

Unul dintre parlamentarii care se aflau lângă ea i-a atras atenţia să-şi ia cartela de vot din aparat, însă Udrea a plecat fără să îşi ia cartela.

Deputatul a părăsit şedinţa înainte de a începe votul asupra extinderii solicitării de arestare preventivă.

Camera Deputaţilor a aprobat, luni, noua cerere de încuviinţare a urmăririi penale în cazul Elenei Udrea, pentru noi acuzaţii în dosarul "Gala Bute", fiind înregistrate 218 voturi "pentru" şi 76 "împotrivă". De asemenea, Camera Deputaţilor a aprobat şi noua cerere de arestare preventivă în cazul Elenei Udrea, fiind înregistrate 170 voturi "pentru" şi 118 "împotrivă" şi 13 voturi nule.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite