Udrea îl provoacă pe Ponta în campania de donare Ice Buckett Challenge

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezidenţiabilul PMP, Elena Udrea, l-a provocat pe Victor Ponta să îşi toarne o găleată cu gheaţă în cap, după ce, la rândul ei, a acceptat provocarea lansată de primarul Clujului, Emil Boc.


”Accept provocarea primarului Emil Boc cu plăcere. Am vrut chiar să fac lucrul acesta la cetatea din Alba Iulia, şi cu mesajul că este un proiect pe care l-am sprijinit foarte mult şi pe care l-am finanţat foarte mult, însă aveam această conferinţă de presă şi nu puteam să vin după ce îmi puneam în cap o găleată cu apă şi gheaţă”, a spus liderul PMP.

Udrea va da curs provocării în faţa Guvernului: „Cred că o s-o fac în faţa Guvernului, să îl provoc pe domnul Victor Ponta să îşi asume un duş din acesta cu apă rece pentru că are nevoie să se trezească la realitate“, a precizat ea.

”O să îl provoc pe domnul Victor Ponta în faţa Guvernului să se trezească puţin la realitate, să facă o baie cu apă rece”, a ţinut să accentueze Elena Udrea.

Campania de strângere de fonduri pentru bolnavii de ALS a fost lansată în 29 iulie şi a devenit un fenomen în întreaga lume.

Citeşte şi:
Cui foloseşte o suspendare ritualică a preşedintelui Traian Băsescu
Analiştii politici contactaţi de „Adevărul“ susţin că, în plan electoral, Elena Udrea şi Victor Ponta ar avea prea puţin de câştigat dacă preşedintele Traian Băsescu ar fi suspendat, iar, pe plan extern, imaginea României ar fi terfelită

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite