Udrea, atac la DNA şi Iohannis: DNA ia din partidul lui Iohannis doar oameni din eşalonul doi-trei. E un serviciu făcut de Kovesi lui Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea. FOTO Click
Elena Udrea. FOTO Click

Deputatul Elena Udrea a declarat marţi seară, la B1 TV, că Direcţia Naţională Anticorupţie ar ancheta doar politicieni de rangul doi din PNL, în timp ce din alte partide sunt vizaţi oameni de la vârf. Acest mod de lucru ar fi datorat, mai spune Udrea, faptului că preşedintele Klaus Iohannis, fost liberal, este cel care a numit-o pe Laura Codruţa Kovesi în fruntea DNA.

„DNA ia selectiv, dar din partidul lui Iohannis doar din eşalonul 2-3 şi pe acuzaţii uluitoare. E un serviciu pe care DNA îl face celui care a numit-o pe Laura Codruţa Kovesi. A stat în pixul domnului Iohannis numirea doamnei Kovesi pentru un nou mandat. S-a supărat domnul Iohannis că Horia Georgescu este liber. Kovesi i-ar fi spus lui Horia Georgescu faptul că face scandal aiurea în campanie electorală pentru dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis. Asta se întâmpla în campania electorală din 2014.  În spatele luptei împotriva corupţiei, se fac jocuri politice. ", a spus Elena Udrea pentru B1TV.

Fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului a subliniat că, de fapt, nu Iohannis este cel care ar deţine puterea în cadrul instituţiei pe care o conduce, altcineva fiind „la butoane“. 

„Este evident că nu Iohannis este şeful României. Este evident pentru toată lumea că nu Iohannis este la butoane, deci întrebarea este: «Cine este la butoane?»", a precizat deputatul.

Udrea a criticat şi actualul Guvern despre care susţine că e o echipă care a eşuat în plan poltiic.„Mă uit la acest Guvern de tehnocraţi şi constat că este un proiect eşuat al celor care conduc astăzi România şi care încearcă să ne spună că nu avem nevoie de politicieni şi de clasa politică şi că e de ajuns să avem nişte executanţi de ordine", a spus fostul ministru.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite