Tudose, despre violenţele din 10 august: Folosirea forţei nu trebuie să însemne bastoane pe ceafă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Mihai Tudose a condamnat intervenţia dură a jandarmilor la protestul din 10 august, precizând că persoanele violente ar fi trebuit imobilizate şi nu să se ajungă la „bastoane pe ceafă“.

„Nu trebuia să ajungem acolo, iar folosirea forţei ar trebui să se manifeste în imobilizare, nu cu baston pe ceafă”, a declarat fostul premier Mihai Tudose, potrivit Digi24

Fostul premier nu a punctat faptul că nu ştie ce acuzaţii i-a mai adus Gabriela Firea lui Liviu Dragnea în ultimele două zile, neurmărind toate apariţiile acesteia. 

Mai mult, Tudose consideră că problemele între diferiţi membri ai conducerii PSD ar trebui discutate în cadrul forurilor statutare ale formaţiunii. 

Mihai Tudose a ajuns să-şi dea demisia din funcţia de premier în ianuarie 2018 după un conflict pe care l-a avut cu ministrul de Interne Carmen Dan. Tot Carmen Dan este ministrul criticat acum de Gabriela Firea, primarul general al Capitalei cerând demiterea acesteia pentru modul cum a gestionat protestul din 10 august. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite