Tudose, despre achiziţionarea unui avion pentru demnitari: „Este nevoie, suntem ditamai ţara“. Dragnea: Nu vorbim de un avion prezidenţial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Tudose
Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose a anunţat că urmează să vadă dacă la rectificarea bugetară din această toamnă se pot aloca bani pentru achiziţionarea unei aeronave oficiale. Liviu Dragnea, aflat alături de Mihai Tudose, a subliniat că "nu vorbim de un avion prezidenţial".

„Nu achiziţionează Guvernul. Achiziţionează TAROM-ul dacă vrea să-şi ia avioane. Nu pot exista asemenea discuţii. Nu pot să mă angajez eu sau oricine altcineva că cumpără un anumit tip avioane”, a declarat premierul Mihai Tudose, întrebat dacă sunt discuţii despre achiziţionarea unui avion oficial.

Tudose a precizat că urmează să vadă dacă la rectificarea bugetară din această toamnă se vor găsi bani pentru o aeronavă oficială.

„Încercăm să vedem dacă găsim. Este nevoie. Totuşi, suntem ditamai ţara. Să nu avem un avion?”, a spus şeful Executivului.

Liderul PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, aflat alături de Mihai Tudose, a subliniat, luni, pe de altă parte, că "nu vorbim de un avion prezidenţial".

Mihai Tudose a revenit şi a subliniat că va fi vorba de un "avion oficial".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite