SURSE Şerban Nicolae vrea să intre în cursa internă a PSD pentru Primăria Capitalei împotriva Gabrielei Firea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PSD Şerban Nicolae va anunţa în şedinţa grupului senatorial al PSD, care va avea loc astăzi la Sinaia, că intenţionează să intre în cursa internă pentru Primăria Capitalei. Potrivit unor surse din PSD, senatoarea Gabriela Vrâceanu Firea, potenţialul candidat al PSD la Primăria Capitalei, se bucură de o intenţie de vot de 30%, sub nivelul partidului.

Senatorii PSD se reunesc astăzi, la Sinaia, pentru a trasa obiectivele legislative în noua sesiune parlamentară care începe săptămâna viitoare. În cadrul şedinţei, senatorul PSD Şerban Nicolae îşi va anunţa intenţia de a candida la Primăria Capitalei, potrivit unor surse senatoriale. 

Şerban Nicolae doreşte să fie evaluat în cercetările sociologice interne ale partidului alături de senatoarea PSD Gabriela Vrânceanu Firea. Potrivit sondajelor interne comandate de PSD, Firea, singurl candidat măsurat de la PSD,  se bucură de o intenţie de vot de 30%, iar partidul are un procent de 34%. Practic, Firea se află sb nivelul partidul. Cu toate acestea, Firea are o intenţie de vot mult mai mare decât potenţialul candidat al PNL, Cristian Buşoi. 

   Senatoarea PSD Gabriela Vrânceanu Firea are în continuare cele mai mari şanse pentru a câştiga Primăria Capitalei, însă PSD ar câştiga cea mai importantă competiţie electorală şi dacă l-ar susţine pe Adrian Thiess, strateg al mai multor campanii electorale, potrivit unui sodndaj Sociopol realizat la comanda lui Thiess.

Dacă ar fi candidat independent la Primăria Capitalei, dar susţinut de PNL, Adrian Thiess ar obţine un procent de 21%, iar Firea ar câştiga alegerile. Însă, dacă ar fi susţinut de PSD, Thiess ar câştiga competiţia pentru Primăria Capitalei în faţa candidatului PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite