Sebastian Ghiţă: Antonescu este marele cacealmist al politicii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul PSD Sebastian Ghiţă FOTO Mediafax
Deputatul PSD Sebastian Ghiţă FOTO Mediafax

Deputatul PSD Sebastian Ghiţă, patronul postului România TV, crede că atacurile preşedintelui demisionar al PNL, Crin Antonescu, la adresa presei sunt lansate doar pentru a-şi ascunde eşecurile politice.

„Cred ca deficitul de democraţie e în capul lui Antonescu. Dovezi am avut toţi atunci când l-am urmărit cum a condus PNL. Agresiv, fără consultari, cu un anturaj slab şi cu ignorarea statutului PNL. Cine a gândit acest scenariu cu ruperea PNL a greşit groaznic faţă de România. Aceşti ani erau ani în care trebuia să absorbim de la UE 10 mld euro. Ruperea majorităţilor din consiliile locale şi judeţene şi blocarea României este o greşeală imensă. S-a lăsat convins şi cumpărat de mafiile din Bucureşti şi se va convinge curând ce parteneri de drum şi-a ales. Românii nu mai vor să se repete sub ochii lor hoţiile din energie, de la retrocedari, de la ANAF, etc. Nici Antonescu nu prea întelege ce face. Pare Marele Cacealmist al politicii dâmboviţene“, a spus Ghiţă.

Deputatul PSD a condamnat reproşurile lui Crin Antonescu făcute la adresa presei. „Observ mirat atacurile lui Crin Antonescu şi constat că domnia sa are, de ceva vreme, un război cu jurnaliştii şi cu presa. Concepţia sa despre munca oamenilor din redacţii este greşită. Aproape jignitoare. A lovit în munca multor jurnalişti, în funcţie de mişcările sale politice. Azi cu Băsescu, ieri anti-Băsescu! Lipsa de performanţă politică şi pierderea oricăror şanse politice printr-o cacealma ciudată în faţa lui Johannis pare un joc de poker cu miza PNL. Toate astea nu pot fi acoperite permanent printr-o ceartă cu presa care te critică”, afirmă Sebastian Ghiţă.

Citeşte şi:

Klaus Iohannis, preşedinte interimar al PNL: Sunt dispus să candidez la Preşedinţie dacă cineva îmi va propune

Klaus Iohannis a fost numit astăzi preşedinte interimar al PNL. După şedinţă, noul lider al liberalkilor a anunţat că viitoarele funcţii de conducere vor fi alese în mod direct la Congresul de luna viitoare, şi nu pe listă, aşa cum s-a întâmplat până acum. De asemenea, funcţia de prim-vicepreşedinte a PNL, funcţie inventată chiar pentru Klaus Iohannis, a fost desfiinţată.

Un plan bine ticluit: cum a predat Crin Antonescu puterea în PNL

Renunţarea lui Crin Antonescu la statutul de prezidenţiabil pare a fi ultima etapă dintr-o strategie în cinci paşi de transfer de putere, care a mai inclus ieşirea de la guvernare, demisia din fruntea Senatului şi demisia din fruntea PNL.

PSD şi PPDD se aliază în coaliţia anti-Băsescu

Preşedintele fondator al PPDD, Dan Diaconescu, a cerut astăzi o alianţă anti-Băsescu şi aşteaptă ca restul partidelor să i se alăture. „Dacă Dan Diaconescu vrea să facem o alianţă anti-Băsescu, suntem acolo“, a răspuns, prompt, Liviu Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite