Schimbare de atitudine la Tăriceanu. Şeful Senatului merge la recepţia de la Palatul Cotroceni din 9 mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, miercuri, răspunzând unei întrebări, că una sunt declaraţiile politice şi altceva relaţiile instituţionale, astfel că va merge la recepţia de Ziua Europei de la Cotroceni. În urmă cu câteva luni, Tăriceanu a refuzat să meargă la recepţia de 1 Decembrie, organizată tot la Cotroceni.

Întreabat dacă, având în vedere şi declaraţia de astăzi a preşedintelui Klaus Iohannis, de 9 mai va merge la recepţia de Ziua Europei organizată de Administraţia Prezidenţială, Tăriceanu a răspuns: “Haideţi să separăm lucrurile. Una este relaţia instituţională, altele sunt atitudinile şi poziţionările de ordin politic. Le pun pe fiecare în căsuţa care trebuie. Eu sunt obligat să colaborez şi fiecare suntem obligaţi să colaborăm instituţional, ceea ce decurge din întreg cadrul constituţional şi legislativ şi sigur că acest lucru se va întâmpla”.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declaratm la sfârşitul lunii noiembrie, că nu a primit din partea Administraţiei Prezidenţiale invitaţie pentru a participa la parada de 1 Decembrie sau la recepţia de la Palatul Cotroceni, precizând că şi dacă ar primi nu s-ar duce să stea alături de „acel domn care funcţionează la Cotroceni”, „patronul statului paralel“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite