Săftoiu: Listele candidaţilor PNL la alegeri, definitivate la începutul lunii octombrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Listele în care vor fi prezentaţi candidaţii Partidului Naţional Liberal la alegerile parlamentare vor fi definitivate la începutul lunii octombrie, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al PNL, Adriana Săftoiu.

„Există un calendar impus de alegeri, practic listele trebuie depuse undeva în octombrie, când se va demara şi o acţiune de strângere de semnături. Nu avem niciun motiv să le prezentăm public în luna septembrie, pentru că ele pot să se mai schimbe, se pot întâmpla lucruri, sunt foarte puţine judeţe care, în acest moment, sunt aproape spre finalizare", a declarat Săftoiu, după şedinţa BPN al PNL.

Purtătorul de cuvânt al PNL a adăugat că termenul pentru definitivarea listelor este „undeva la începutul lunii octombrie“

PNL lucrează la un proiect de reformă a sistemului de pensii, intenţia fiind să nu mai existe pensii speciale, forma finală urmând a fi prezentată în maximum două săptămâni, a mai anunţat Săftoiu.

„PNL are în atenţie un program de reformă a Parlamentului. S-a discutat foarte mult despre abrogarea legii privind pensiile speciale ale parlamentarilor. Principiul a fost acceptat, dar modul în care se va întâmpla acest lucru rămâne să fie discutat în următoarea perioadă, pentru că această iniţiativă va include un program de reformă a Parlamentului care nu se va reduce doar la această idee“, a adăugat reprezentanta liberalilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite