Rovana Plumb, înainte de şedinţa PSD: Nu cred că pot exista atitudini de cântec, de dans, faţă de necazul unui om

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat, înainte de şedinţa Comitetului Executiv că Liviu Dragnea nu trebuie să demisioneze din nicio funcţie şi faptul că nu îi vine să creadă că în prezent în politică sunt „atitudini de cântec, de dans, faţă de necazul unui om“.

„Cuvintele de ordine sunt: solidaritate, unitate. Avem, 2 angajamente: faţă de cei care ne-au transferat încrederea lor, pentru a guverna România. Al doilea, de a pune capăt şirul abuzurilor. Ţara în care prezumţia de nevonovăţie va fi suspendată e ţara care va pierde. Dragnea va acţiona în interesul ţării. Nu cred că există această temă a renunţării la funcţiile pe care le are.“, a declarat Rovana Plumb,înainte de şedinţa PSD de vineri. 

Mai mult, aceasta i-a criticat pe politicienii care s-ar fi bucurat de condamnara lui Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni cu executare pentru instigare la abuz în serviciu. „Nu credeam că după 28 ani de la Revoluţie să trăim momente în care ura să fie atât de vizibilă. Respect democraţia, dreptul la protest, dar nu cred că pot exista atitudini de cântec, de dans, faţă de necazul unui om“, a subliniat ministrul Fondurilor Europene. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite