Raluca Turcan, mesaj dur pentru liberalii care joacă la două capete: Cine preferă să doarmă, să absenteze sau să voteze cu PSD poate să ia altă cale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Turcan
Raluca Turcan

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a criticat guvernele Grindeanu şi Tudose şi le-a transmis liberalilor că "cine preferă să doarmă, să absenteze sau să voteze cu PSD poate să ia altă cale".

„PNL are nevoie ca de aer acum de asumare publică constantă, fundamentată, clară şi tranşantă la toate nivelurile. Doar aşa putem răspunde la ceea ce aşteaptă oamenii de la noi. Este evident pentru toată lumea că nu ai cum să câştigi politic, ca partid, prin absenţă sau prin tăcere! PSD ne oferă cea mai clară dovadă de sfidare a interesului naţional. Şi pentru asta trebuie sancţionat zi de zi, la toate nivelurile. Cine le trece cu vederea pesediştilor acţiunile toxice ajunge să fie catalogat automat complice la acţiunile ostile îndreptate împotriva PNL şi a romanilor. PNL poate fi liderul inteligent şi puternic al dreptei. Ne trebuie concentrare şi ne mai trebuie angajament, iar cine preferă să doarmă, să absenteze sau să voteze cu PSD poate să ia altă cale. Avem nevoie de mobilizare şi să fim combativi. Tot timpul, fără pauze, fără ezitări. Aceasta e singura cale spre victorie a PNL", a spus Turcan, la Consiliul Naţional al PNL.

Liderul PNL a susţinut că guvernele PSD Tudose şi Grindeanu au îndatorat România cu circa 27,66 miliarde lei.

"România condusă de PSD trăieşte din împrumuturi în vremuri de creştere economică! În 9 luni, PSD a împrumutat echivalentul a 900 Km de autostradă. Apar informaţii că tot mai multe primării nu au plătit salariile pe august, pentru că aşteptau bani de la rectificare. Sau sunt situaţii în care primăriile au majorat salariile, ştiind că nu au bani în buget, dar stăteau cu speranţa în rectificare! Când colo, la rectificare au primit praful de pe tobă. Astfel, pentru a-şi echilibra bugetele locale, primarii vor trebui să vină cu căciula în mână, la Bucureşti, pentru a primi bani! Asta a şi urmărit Dragnea. Iar noi trebuie să spunem că un asemenea comportament transforma România într-o feudă", a afirmat liderul PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite