Predoiu: Ponta este un demn urmaş al lui Adrian Năstase, chiar dacă l-a trădat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, sâmbătă, la Braşov, că prin legea de aplicare a Codului de Procedură Penală "se dă un continuu atac la justiţie făcut de infractori care comandă aceste lovituri prin intermediul unor marionete politice, maimuţoi de tipul Ponta şi Antonescu".

Predoiu a spus, într-o conferinţă de presă, că premierul Victor Ponta este "un executant al baronilor USL, un demn urmaş al lui Adrian Năstase, chiar dacă l-a trădat" şi că prin legea de punere în aplicare a Codului de Procedură Penală se dă un continuu atac la justiţie.

"Ce-am făcut noi a fost un lucru bun, până a pus Ponta mâna pe ele (codurile penale - n.r.) şi le-a stricat aşa cum strică tot ce atinge. În august nici domnul Boc nu era la guvernare, nici domnul Blaga sau Predoiu, noi eram în opoziţie. Eu consider că tot ce se întâmplă negativ legat de aceste coduri penale, în ceea ce priveşte clădirile instituţiilor statului, se datorează modificărilor din 2013. Au schimbat ce am făcut noi, la ordinul baronilor USL. Ponta a acţionat ca un executant al baronilor USL şi din acest motiv cred că este un demn urmaş al lui Adrian Năstase, chiar dacă l-a trădat", a declarat Predoiu.

El a mai spus că "cei care sunt astăzi la Palatul Victoria sunt nişte netoţi şi ar trebui cât mai repede aruncaţi de acolo".

"De ce credeţi că USL a insistat atât de mult să plece PDL-ul de la guvernare înainte de alegeri? Uitaţi-vă ce a fost în vara lui 2012 şi acum constatăm ce este în vara lui 2013. Nu strigau că ei vara nu dorm, că n-au somn? Asta fac ei vara. Un atac la justiţie făcut de infractori care comandă aceste lovituri prin intermediul unor marionete politice, maimuţoi de tipul Victor Ponta şi Crin Antonescu", a spus Predoiu la Braşov, unde a avut loc şedinţa Colegiului Director lărgit al PDL.


Pe aceeaşi temă:

Proiect de OUG: Interceptările vor putea fi făcute şi dacă urmărirea penală este dispusă in rem

Liber la interceptările telefonice cu ştirea suspecţilor. Băsescu cere modificarea Codului astăzi. Ponta nu vrea

Cod roşu de procedură penală între Palate

Predoiu îi răspunde lui Băsescu: „Eu îmi asum întreg Codul. Fără negociere, legile nu trec“. DNA îşi exprimă „deosebita îngrijorare”

Procurorul general o contrazice pe Laura Codruţa Kovesi. Noul Cod Penal nu face imposibilă interceptarea miniştrilor

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite