Ponta dă vina pe ruşi, prostie şi foamea de putere dacă economia nu va merge bine. Răspunsurile prim-ministrului la întrebările lui Radu Tudor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta, aflat în Turcia la recuperare, răspunde, pe Facebook, celor trei întrebări adresate de jurnalistul Antenei 3, Radu Tudor, privind mersul economiei, autostrada Bucureşti-Arad şi salariile medicilor.

Jurnalistul Antenei 3, Radu Tudor, i-a adresat trei întrebări premierului Victor Ponta, aflat în Turcia de două săptămâni. Înainte de a-i adresa întrebările, Radu Tudor face o apreciere privind bunul mers al economiei, în ciuda problemelor cu justiţia pe care le are premierul Victor Ponta, a conflictelor politice pe care le are cu preşedintele Klaus Iohannis sau a divergenţelor din coaliţia guvernamentală.

„Din zona economiei vin veşti foarte bune, în ciuda războiului politico-judiciar de gherilă declanşat în România. Ţara asta pare să meargă în ciuda politicienilor care o conduc. Nu are rost să ne ascundem după degete, când o economie merge bine e şi meritul Guvernului, nu doar al “contextului regional favorabil”, cum spunea Cristian Pârvulescu mai deunăzi. Reducerea TVA la alimentele de bază pare să dea rezultate, a crescut nivelul de încasare, deci se diminuează evaziunea. Guvernul a dublat alocaţiile pentru copii, a micşorat CAS, a indexat salariile şi pensiile. Şi cu toate aceste cheltuieli sunt bani în plus faţă de anul trecut“, sună trecerea în revistă a realizărilor Guvernului Ponta făcută de Radu Tudor.

„Dacă veştile sunt aşa de bune, facem şi noi ceva (mai) concret de banii ăştia, dle prim ministru Victor Ponta?

Finalizam în viaţa noastra autostrada Bucureşti-Arad?

Dublăm salariile medicilor, fără de care e o chestiune de viaţă şi de moarte zi de zi în România?

Astept cu nerăbdare mesajul dumneavoastra, de oriunde ar veni el“, îl întreabă Radu Tudor pe premierul Victor Ponta, care a evitat serviciile medicilor români, preferând să se opereze în Turcia la genunchi.

Aflat la recuperare tot la Instanbul, Ponta îi răspunde lui Rdau Tudor, pe pagina sa de Facebook, anunţând că va urma o discuţie privind majorarea salariilor medicilor români.

„Răspunsuri pentru Radu Tudor:
1 - da, economia merge bine şi va merge bine cu noile măsuri adoptate dacă nu ne conving ruşii, prostia sau foamea oarbă de putere să facem o mare criză care să strice tot;
2 - da, inaugurăm până pe 15 iulie (probabil înaintea vecinilor) partea de autostradă de la Nădlac;
3 - da, chiar mâine se discută majorarea treptată şi predictibilă a veniturilor pentru medici şi profesori / sper să avem stabilitate şi liniste să le punem în practică!“, se arată în răspunsul lui Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite