Ponta îşi doreşte ca Năstase să fie liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Năstase este cel care l-a lansat în politică pe Victor Ponta FOTO: Adevărul
Adrian Năstase este cel care l-a lansat în politică pe Victor Ponta FOTO: Adevărul

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni că îşi doreşte ca fostul premier Adrian Năstase să fie liber şi totodată să se încheie pentru acesta o perioadă „cumplită“, odată cu un verdict al judecătorilor în acest sens.

„Nu pot să ignor faptul că aşteptăm cu toţii un verdict al justiţiei, este extrem de important pentru noi ca partid. Îmi doresc ca astăzi dl. Năstase să fie liber, să fie alături de familie şi ca această perioadă cumplită să se încheie astăzi“,a declarat liderul PSD, în debutul Biroului Permanent Naţional al partidului.
„ Evident, se vor pronunţa judecătorii, dar suntem la PSD şi nu cred că putem să ne facem că ignorăm ceea ce astăzi este un lucru extrem de important pentru noi toţi cei care îl apreciem şi ţinem la Adrian Năstase“, a adăugat Ponta.

Adrian Năstase a fost adus, luni dimineaţă, de la Penitenciarul Jilava la Tribunalul Bucureşti, care urmează să ia o decizie definitivă privind cererea acestuia de eliberare condiţionată după executarea unei treimi din pedeapsa de doi ani de închisoare primită în dosarul "Trofeul calităţii".

Tribunalul Bucureşti a reluat luni, la ora 12,00, şedinţa în care se judecă recursul declarat de Direcţia Naţională Anticorupţie în dosarul eliberării condiţionate a fostului premier Adrian Năstase, condamnat la doi ani de închisoare în dosarul 'Trofeul calităţii'.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite