Ponta: „Guvernul tehnocrat este doar despre voturi şi poziţii pe listă“. Ce spune fostul premier despre jignirile care i-au fost adresate în mediul online

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Victor Ponta susţine, într-un mesaj pe Facebook, faptul că membrii guvernului Cioloş şi liberalii discută doar despre „voturi şi poziţii pe listă”, în contextul în care în opinia publică s-a vehiculat că mai mulţi miniştri ar putea candida la alegerile parlamentare pe listele PNL. Mai mult acesta se ia de simpatizanţii din mediul online ai Guvernului tehnocrat.

„Totul acum la PNL şi guvernul tehnocrat este doar despre voturi şi poziţii pe lista-chiar şi «interesul» pentru Diaspora, despre care nu a mai vorbit nimeni şi pentru care nu a mai făcut nimeni nimic după alegerile din 2014 (cu excepţia legii stupide concepute de Mihai Voicu, PNL şi promulgate de domnul Iohannis, care a dus la 8000 de persoane înscrise pe listele electorale în Diaspora)!!! Despre guvernarea de anul asta ZERO, despre programul de guvernare al PNL + Tehnocraţi în 2017 ZERO, şi o să guvernăm ţara doar cu PuieMonta???”, a afirmat POnta, la o zi după ce a primit sute de mesaje critice, iar uneori, chiar şi injurii, pe contul său de Facebook.  

Fostul lider social-democrat susţine că la parlamentare oamenii ar trebui să voteze PSD şi ALDE pentru că „măcar ştiu că guvernează bine”. „Ceilaţi votează doar contra şi o să păţească la fel ca la alegerile locale”, a mai spus Ponta. 

Premierul Dacian Cioloş începe să fie curtat pentru alegerile parlamentare. PNL, partid fără o locomotivă electorală pentru campania din toamnă - în condiţiile în care Vasile Blaga şi Alina Gorghiu abia împreună reuşesc să depăşească scorul partidului la capitolul încredere - a făcut primul pas spre Dacian Cioloş, politician cu o imagine foarte bună în zona electoratului de dreapta. Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a declarat că îşi doreşte ca premierul, dar şi alţi miniştri din Cabinetul său, să se regăsească pe listele PNL pentru alegerile parlamentare.  

 „Nu este decizia mea. E decizia premierului Dacian Cioloş. Suntem o echipă şi nu o să fac un pas de capul meu singur”, a spus Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, întrebat dacă va candida la alegerile parlamentare, în contextul în care liderii liberali i-au făcut o ofertă de a se regăsi pe listele PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite