Ponta, către Dragnea: Să spui despre preşedinte că este «antisemit» este o declaraţie gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Victor Ponta afirmă, vineri, că este gravă declaraţia liderului PSD Liviu Dragnea, care a spus că afirmaţiile preşedintelui Klaus Iohannis referitoare la vizita în Israel au „o anumită doză de antisemitism“.

„Şi eu l-am acuzat (justificat) pe Băsescu de multe lucruri - era o bătălie politică internă pe care am dus-o însă cu arme care nu erau împotriva României! Să spui public despre Preşedintele ţării noastre (indiferent cum îl cheamă) că este «antisemit» este o declaraţie atât de gravă pe care Dragnea nu o înţelege sau de care nu îi pasă“, a scris Ponta pe Facebook.

Fostul premier mai susţine că Liviu Dragnea a furat „fără ruşine“ România, judeţul Teleorman, PSD, Guvernul, Parlamentul, la fel ca şi insula Belina, pe care le foloseşte acum în interes personal şi prezintă anumite înţelegeri pe care preşedintele Camerei Deputaţilor le-ar fi făcut contra intereselor României.

Reacţia vine după ce Liviu Dragnea a afirmat joi că declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis referitoare la vizita în Israel au „o anumită doză de antisemitism". „Aş vrea să am totuşi unul-două comentarii în legătură cu afirmaţiile domnului preşedinte Iohannis. Ele sunt considerate, şi nu numai de mine, cu o anumită doză de antisemitism. De asemenea, nu poţi să jigneşti în asemenea hal. Bun, m-a jignit pe mine, a jignit-o pe doamna prim-ministru, dar nu poţi să jigneşti nişte oficiali din alt stat pe care îi acuzi că fac înţelegeri secrete cu nişte oficiali din România. Aşa ceva este inacceptabil!“, a declarat Liviu Dragnea.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite