Ponta a luat masa cu Ghiţă Ciobanul: „Chiar e Ghiţă în poză, nu e o greşeală a echipei mele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a luat masa, duminică seara, la Jina, cu primarul localităţii şi cu Ghiţă Ciobanul. Şeful Executivului a precizat că întâlnirea a avut loc la dorinţa fiului său Andrei, iar fotografiile publicate pe Facebook nu reprezintă, de această dată, o greşeală a echipei sale.

Totodată, Ponta  a făcut referire şi la preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi a arătat că acesta nu se va supăra dacă ia masa “cu acest Ghiţă”.

“Azi, în baza iniţiativei lui Andrei (prieten pe Facebook cu Ghiţă Ciobanul), am luat o masă tradiţională savuroasă, la Jina, cu primarul, familia sa şi cu acel Ghiţă pe care îl iubesc toţi românii! Mulţumim pentru ospitalitate!. PS: Chiar e Ghiţă în poză, nu e greşeala echipei mele! Şi dacă iau masa cu acest Ghiţă sigur nu se supără Crin!”, se arată în mesajul care însoţeşte fotografiile premierului.

La masă au fost prezenţi şi ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, dar şi ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu.

Constantin a publicat şi el, pe contul de Facebook, mai multe fotografii în care apare alături de Ghiţă Ciobanul.

„O comună de oameni gospodari, într-un loc de vis!“, a fost concluzia ministrului, la finalul cinei.

La rândul lui, Bănicioiu a subliniat, tot pe Facebook, că astăzi, la Jina, s-a împrietenit "cu cel mai cunoscut baci din România".

Ulterior, Ghiţă Ciobanul a publicat, la rândul lui, aceeaşi fotografie, pe contul său personal de Facebook. În descrierea imaginii, el a arătat că a primit "oaspeţi de seamă" la Jina.

image

Vineri, pe pagina de Facebook a premierului a fost publicată o fotografie în care Ponta apărea alături de Regele Mihai. Textul care însoţea imaginea anunţa că premierul a luat masa la Palatul de la Săvârşin, în cea de-a treia zi de Crăciun.

Ulterior, premierul a precizat că fotografia cu Regele nu s-a realizat cu ocazia mesei de la Săvârşin, ci cu un alt prilej.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite