Politicianul de la Giurgiu care îşi caută iubită vrea contestarea deciziei de excludere din Mişcarea Populară: „Nu voi renunţa la a face politică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Politicianul giurgiuvean care îşi căuta iubită prin intermediul presei vrea contestarea deciziei de excludere a sa din Mişcarea Populară, precizând că ia în calcul să candideze pentru Pimăria Municipiului Giurgiu.

„Eu, în acest moment, nu ştiu cum s-a votat, nu urmăresc presa, am altceva mai important de făcut, cert este că respect decizia lor, dar nu voi renunţa la a face politică, cred că se va contesta această decizie din partea organizaţiei judeţene, eu vreau să rămân în Mişcarea Populară, dar, dacă nu se va putea, iau în calcul şi să candidez ca independent la Primăria municipiului Giurgiu“, a spus Crăcea, pentru Agerpress.

Preşedintele organizaţiei judeţene a MP Giurgiu, Ionel Dinu, a spus că a votat împotriva excluderii şi va contesta această decizie.

„Domnul Crăcea a fost exclus, dar vreau să vă menţionez că încă mai are o şansă, să facă o contestaţie la Comisia de Etică şi Litigi, conform statutului MP, de acum depine numai de dânsul”, a declarat preşedintele organizaţiei judeţene Giurgiu, Ionel Dinu.

Ionel Dinu a afirmat că argumentele aduse de preşedinţii filialelor Constanţa şi Galaţi pentru excluderea lui Bogdan Crăcea sunt „puerile”. „(Lui Bogdan Crăcea-n.r.) i s-a imputat faptul că preşedintele MP Galaţi nu a mai putut să iasă în oraş, pentru că a fost asaltat de atâta lume încât nu mai putea să dea un răspuns”, a spus Ionel Dinu.

Colegiul Naţional al MP a votat, sâmbătă, excluderea preşedintelui organizaţiei municipiului Giurgiu, Bogdan Crăcea, care a anunţat recent că îşi caută iubită, a declarat preşedintele organizaţiei judeţene Ionel Dinu, nemulţumit de decizia colegilor de partid.
 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite