Mădălina Dobrovolschi, după ce Dragnea a spus despre Iohannis că a fost în concediu: Dacă o întâlnire cu Trump e o vacanţă, nu mai avem nimic de comentat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Dobrovolschi
Mădălina Dobrovolschi

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi, a taxat afirmaţiile liderului PSD Liviu Dragnea, care a declarat că şeful statului „s-a întors nervos din concediu şi i-a certat pe toţi“. Dragnea făcea aluzie la afirmaţiile preşedintelui de aseară, în care a cerut demisia celor două ministre cercetate de procurorii DNA: Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb.

”E o glumă sau este o ironie bazată pe un neadevăr. Dacă reprezentarea României la ONU şi întânire cu preşedintele SUA reprezintă o vacantă, atunci nu mai avem nimic de comentat”, a declarat Dobrovolschi.

Întrebat, miercuri, de jurnalişti cum comentează declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis, liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus: ”Nu vorbesc. A vorbit preşedintele destul. A venit supărat din vacanţă şi ne-a certat pe toţi“.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi seară, că vicepremierul Sevil Shhaideh şi ministrul Rovana Plumb ar fi trebuit să demisioneze, iar varianta a doua era ca PSD să le retragă sprijinul politic pentru că persoanele urmărite penal, trimise în judecată sau condamnate nu trebuie să facă parte din conducerea statului. El a spus că "este păcat că PSD nu a înţeles nimic" din repetatele sale apeluri pentru întărirea statului de drept şi a avertizat că "această cale nu este cea bună".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite