Oprea se întoarce împotriva pensiilor speciale pentru parlamentari: Nu este un moment prielnic pentru adoptarea legii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele UNPR Gabriel Oprea a declarat vineri că nu este „un moment prielnic“ pentru adoptarea legii privind pensiile speciale pentru parlamentari, în contextul în care Parlamentul are o credibilitate scăzută în rândul românilor.

„Parlamentul este printre ultimele instituţii din România în ce priveşte încrederea românilor. Din păcate, nu cred că este un moment prielnic pentru această lege (n.r.: privind pensiile speciale pentru parlamentari). Dacă românii aveau mai multă încredere în Parlament, nu era nicio problemă“, a spus Oprea vineri, la Tulcea, potrivit Hotnews.

Întrebat dacă parlamentarii UNPR au votat proiectul, Oprea a răspuns: „Cred că v-am răspuns deja la întrebare“.

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că afirmaţiile recente ale liderului UNPR, referitoare la PSD, au produs tulburare în formaţiune şi a adăugat că PSD nu este un partid care să poată fi speriat. Reacţia lui Dragnea a intervenit după ce Oprea a spus că UNPR se retrage de la guvernare dacă PSD modifică pe furiş Codul Penal.

„I-am spus-o şi lui Victor Ponta, le-am spus-o şi colegilor de coaliţie. În momentul în care constatăm că se lucrează, de exemplu la Codul Penal- unii, pe furiş, vor să-l modifice – sau se doreşte un atac asupra statului român, pe noi ne pierd de parteneri“, a fost declaraţia făcută de Oprea, la care Dragnea a reacţionat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite