Olguţa Vasilescu, despre dosarul lui Ionel Arsene: Un nou abuz al DNA împotriva unui lider PSD! Câte mai tolerăm?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lia Olguţa Vasilescu. FOTO gov.ro
Lia Olguţa Vasilescu. FOTO gov.ro

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, spune că decizia de punere în libertatea a preşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, este una normală şi susţine că dosarul acestuia o „mizerie”, „un nou abuz al DNA împotriva unui lider PSD”.

„Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, a fost pus in libertate de instanţa. Era normal să se întâmple asta după ce la baza acelei mizerii de dosar pentru ceva ce s-ar fi petrecut acum 5 ani, nu exista nimic altceva decât denunţul unui arestat“, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Conform acesteia, cel indicat de denunţător că ar fi fost de faţă la discuţie a declarat la DNA că nu s-a discutat nimic din ceea ce reclamase denunţătorul. „Deci, nu există nicio altă probă, iar procurorii DNA ştiau asta când au dispus reţinerea. Un nou abuz al DNA împotriva unui lider PSD! Câte mai toleram?”, încheie Olguţa Vasilescu.

Tribunalul Bacău a decis, vineri, plasarea sub control judiciar a fostului deputat PSD de Neamţ Ionel Arsene, actual preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, prentru care DNA ceruse arestarea preventivă. Decizia nu este definitivă.

Ionel Arsene a subliniat într-un mesaj pe Facebook faptul că nu va renunţa la funcţia sa de preşedinte al CJ Neamţ şi că are încredere în Justiţie. Într-un comunicat, organizaţia municipală PSD Piatra Neamţ anunţă că va sesiza de urgenţă ambasadele despre „acest derapaj periculos, un abuz inimaginabil cu consecinte ireparabile şi imprevizibile”.

Te-ar putea interesa şi:

 Ionel Arsene a scăpat de arest. Scut de partid în jurul şefului CJ Neamţ reţinut de DNA: membrii PSD ameninţă cu plângeri la ambasade

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite