Oficial. Dăncilă i-a tăiat deja atribuţiile lui Negrescu. „Gestionarea dosarelor vor fi îndeplinite de un alt reprezentant al Guvernului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Negrescu
Victor Negrescu

Premierul Viorica Dăncilă a dat dispoziţie ca atribuţiile lui Victor Negrescu, ministru delegat pentru afaceri europene, să fie îndeplinite de un alt reprezentant al Guvernului, potrivit paginii de Facebook a ministerului.

„Conform dispoziţiei Prim-ministrului din şedinţa de Guvern din 09.11.2018, atribuţiile legale ale ministrului delegat pentru afaceri europene referitoare la reprezentarea şi gestionarea dosarelor CAG (Consiliul Afaceri Generale, la care participă miniştrii de afaceri europene din statele membre) vor fi îndeplinite şi asigurate de acum încolo de un alt reprezentant al Guvernului. În acord cu instrucţiunile primite la nivel ministerial, toată documentaţia pregătită pentru buna reprezentare a intereselor României a fost deja înaintată celor desemnaţi să participe“, arată mejaul postat de Ministerul Afacerilor Europene pe Facebook. 

Într-o postare pe Facebook, Victor Negrescu lasă de înţeles că nu a demisionat din Guvern, în ciuda faptului că mai mulţi miniştri cau confirmat plecarea sa. „Vineri când am plecat de la birou am lăsat totul la zi şi pregătit pentru următoarea săptămână de lucru. Dorinţa mea este ca proiectul să aibă continuitate“, a scris Negrescu pe Facebook. Prea târziu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite