„Nemulţumirea“ lui Dragnea: Sunt foarte îngrijorat că celelalte partide au o cotă mică. Nu este sănătos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul PSD, Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos
Liderul PSD, Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi seară, că este îngrijorat că partidele de opoziţie au un nivel al popularităţii foarte scăzut în comparaţie cu PSD, el comentând că „orice dezechilibru pe scena politică nu este sănătos“.

„PSD are o cotă de încredere uriaşă. Nu s-a reuşit să fie dus în jos (...) De o perioadă rămâne acolo sus. Nici măcar nu e foarte sănătos pentru scena politică. Sunt foarte îngrijorat că celelalte partide au o cotă mică, pentru că orice dezechilibru pe scena politică nu este sănătos”, a spus Liviu Dragnea, la România TV.

Liderul social-democrat a spus că se încearcă o compensare a acestui dezechilibru prin atacuri la adresa guvernării şi a PSD, inclusiv prin dosare penale precum dosarul Belina.

„Fiind foarte sus, sunt două direcţii de acţiune împotriva noastră: una este reprezentată de Guvern, anume atacuri, afirmaţii că nu sunt bani, că este scandal în Guvern, că vom depăşi deficitul etc. şi alta este partidul şi preşedintele partidului. Finalizându-se anul 2017 cu toate efectele asumate deja implementate (...) Cu toate scandalurile care cresc în intensitate, anul viitor cu efectele măsurilor care se vor simţi şi mai bine, anul electoral 2019 şi cel 2020 pot fi cu probleme pentru adversarii noştri politici care se folosesc de aceste instrumente. Atunci ţinta este PSD cu preşedintele şi Guvernul cu premierul să nu mai funcţioneze, eventual să pice Guvernul”, a declarat Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite